plqe faqen n facebook
ALB / ENG
logo
foto e madhe

ski -rent. ski dhe snowboard-Ë

  

Në kuadër të ski liftit kemi edhe qendrën për ski&Snowboard rent, ku posedojmë të gjitha pajisjet e skijimit të cilat mund të merren me qera për kohëzgjatje të ndryshme.

Për t’ju siguruar një ditë të mirë skijimi, ne kujdesemi që skitë dhe Snowboard-ët të jenë të mirëmbajtura dhe sa më të përshtatshme.

Video për ski-liftin

SKI-LIFTI i parË dhe i VETËM nË malet e rugovËs
..qË skijimit tuaj t’i japim shije!

skiLifti1

Ski lifti është pronë private e KE Luani dhe ka një gjatësi prej 1000 metra, kurse pista për skijim ka një gjatësi prej 3000 m.

Është i vendosur në një pjerrësi shumë të përshtatshme që e bën të jetë njërën nga pistat më të dëshiruara nga skitarët.

Ski lifti funksionon i pavarur nga rrjeti elektrik duke mundësuar që të jetë aktiv gjatë gjithë kohës.

Ne jemi kompania e vetme në Kosovë që posedojmë kamionët për shtrirjen e dëborës dhe rrafshimin e pistave të skijimit, duke siguruar kështu që ju do të keni gjithmonë një pistë të gatshme për adrenalinën tuaj.